Nieuws & Agenda


07 okt 2023
Levende standbeelden bij De Boreel

Dit jaar is het grootser en spectaculairder dan ooit tevoren, want we verwelkomen een internationaal gezelschap van 28 fenomenale acts op 7 oktober! Dat is een recordaantal, en we zijn verheugd om te melden dat sommige van deze artiesten echte internationale prijswinnaars zijn, met indrukwekkende prestaties op hun naam.

 

Deze artiesten brengen een stukje van de wereld naar Deventer.

 • Stel je voor: Kalefater, tweemaal Nederlands kampioen, die hun gloednieuwe act "Lost" onthult na hun eerdere triomfen.

 • En laten we Achilles niet vergeten, de act die vorig jaar het WK heeft gewonnen en nu straalt in al zijn glorie.

 • Reis zelfs over de grens en ontmoet Trolletje van Straatpret uit België, die met een andere act het Belgisch Kampioenschap heeft gewonnen en op het WK al eens op de tweede plaats eindigde.

 

Informatie:

Het Boreelplein, de houtmarkt en de betoverende binnentuin van de Boreel vormen het decor voor dit onvergetelijke spektakel.

De voorstellingen vinden plaats tussen 12.30 uur en 16.30 uur.

 
15 aug 2023
Zomerspektakel in de Boreel

Zomers vermaak voor het hele gezin tijdens het zomerspektakel op het Boreelplein in Deventer.

A.s. zaterdag 19 augustus van 12.00 tot 16.00 uur kun je volop springen op een fantastisch springkussen. Zoek je meer avontuur? Klim dan naar het hoogste punt van de opblaasbare klimtoren. Maak de mooiste zeepbellen in de bellentuin en laat je gezicht stralen met de zomerse schmink.

Voor alle ouders hebben we een fijne koffiestand met terrasje en natuurlijk kan de ijskar deze dag ook niet ontbreken.

We hebben er zin in! Zien we je zaterdag op het Boreelplein?

09 jun 2023
Vaderdag in de Boreel

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Neem je vader op zaterdag 17 juni mee naar de Boreel om samen een van de korte voorstellingen van Walter's rariteitenkabinet te aanschouwen!

11 mei 2023
Moederdag in De Boreel

Zondag 14 mei is het Moederdag! 
Om alle moeders vast in het zonnetje te zetten, trakteren de ondernemers van De Boreel aanstaande zaterdag op een gratis ijsje. De ijskar is tussen 11:00 - 15:00 uur te vinden tegenover de La Place. 

Tot zaterdag!

25 apr 2023
Kinderhulp held&run 21 mei 2023

Alle helden verzamelen!

Op zondag 21 mei 2023 organiseert Kinderhulp de tweede editie van de Held&run. De heldhaftigste sponsorloop van Nederland!

Verkleed je als superheld en vraag je vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of oppas mee als side kick. Ga samen de strijd aan overwin hindernissen en schurken die je tijdens deze avontuurlijke route dwars door de stad Deventer tegenkomt. Zo beleef je samen een fantastisch avontuur én zamel je geld in voor Kinderhulp!

Want samen zijn we supersterk!

Inschrijven kan op: www.heldenrun.nl

07 apr 2023
Pasen in de Boreel

Op zaterdag 8 april is het Pasen op de Boreel. Vanaf 12 uur komt er een zingende paashaas poppenspeler langs op het winkelcentrum om het shoppen extra gezellig te maken. Natuurlijk worden er ook overheerlijke chocolade paaseitjes uitgedeeld! Kom jij ook?

04 nov 2022
Terugblik Halloween workshop op de Boreel

Winkelcentrum Boreel vierde op zaterdag 29 oktober Halloween. Vanaf 12:00 uur konden alle bezoekers genieten van een warme chocolademelk tussen schimmige verklede figuren, waaronder een heks achter een heksenketel. Daarnaast hebben een 30-tal kinderen de middag hard gewerkt aan hun Halloween knutselwerkjes. Er werd hard geplakt, gekleurd en geknutseld. We kijken terug op een geslaagde dag!

18 okt 2022
Halloween workshop voor kinderen

Op zaterdag 29 oktober viert winkelcentrum Boreel Halloween. Op deze dag organiseren wij een leuke en interactieve knutselmiddag voor kinderen tussen 4-12 jaar op de Boreel. Meedoen is gratis, schrijf je hier snel in! VOL = VOL.

17 jan 2022
Winkels op Boreel weer geopend

Naast Jumbo en Kruidvat zijn ook de overige winkels op Winkelcentrum Boreel sinds zaterdag 15 januari weer tot 17.00 uur geopend. Hopelijk volgt de horeca zo spoedig mogelijk.

03 jan 2022
Gelukkig 2022!

Winkelcentrum Boreel wenst u een mooi en vooral gezond 2022!

 

02 dec 2021
Evenementen afgelast

Helaas zijn de evenementen die in de planning stonden in Winkelcentrum Boreel op 4 december (Meneer Kaktus) en 11 en 18 december (Dickens in Boreel) vanwege de coronamaatregelen afgelast.

25 okt 2021
Living Statues 2021 groot succes

Maar liefst 24 professionele statues, mooi weer, veel bezoekers en een leuke puzzeltocht. Allemaal ingrediënten voor een succesvolle editie van Living Statues 2021. Nog even nagenieten? Bekijk dan het fotoalbum op Facebook.

> Fotoalbum

15 okt 2021
Doe mee met de puzzeltocht en maak kans op mooie prijzen

Op zaterdag 23 oktober organiseert Winkelcentrum Boreel sinds lange (corona-) tijd weer een mooi evenement: Living Statues. Doe mee met de puzzeltocht en maak kans op mooie prijzen.

Wat moet je daarvoor doen?

 • Op de voorzijde van het deelnameformulier staat de plattegrond en hierop zijn de plekken van de statues op nummer te zien. De rode nummers staan er het ene tijdslot en de gele het andere tijdslot. De tijden staan ernaast vermeld. Daarnaast zijn er nog 2 x 2 statues die rondlopen en dus geen vaste plek hebben.
 • Op de achterzijde staan vragen vermeld. Het nummer van de vraag hoort bij het nummer van de statue. Bij de lopende statues kan het dus even zoeken zijn.
 • Vul de letters van het goede antwoord in hokje met hetzelfde nummer onderaan bij 'Oplossing'.
 • Lever de kaart zaterdagmiddag in bij de stand van Winkelcentrum Boreel of stuur uw oplossing uiterlijk 1 november 12.00 uur naar [email protected]
 • De winnaars worden dinsdag 2 november via e-mail geïnformeerd. De uitslag komt ook op deze website en op onze Facebookpagina.

De deelnameformulieren zijn op vrijdag 22 oktober en zaterdag 23 oktober af te halen bij de deelnemende winkels.

 

 

08 okt 2021
Living Statues terug in Winkelcentrum Boreel

Komt dat zien, komt dat zien!
Op zaterdag 23 oktober aanstaande is Winkelcentrum Boreel weer de trotse thuishaven van een 'levensecht beeldendecor': Boreel Living Statues.
Met maar liefst 24 levensechte beelden is er genoeg te zien voor jong en oud.

De standbeelden brengen tussen 12.00 en 16.00 uur ieder half uur hun act ten tonele met onder meer de Nederlands Kampioen Living Statues 'ZWERF' en niemand minder dan de act 'Max Verstappen'. Een echte eyecatcher natuurlijk en heerlijk vermaak voor alle bezoekers van de Boreel deze dag. 

Er is een puzzeltocht in de maak waarbij je alle Living Statues kunt zien. Doe mee en maak ook nog eens kans op mooie prijzen tot wel € 100,-. Meer informatie volgt binnenkort.

28 sep 2021
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en is inmiddels verspreid in Deventer en omgeving. 
Met in deze editie onder meer:

 • Nieuwe huismeester Maddy Voortman

 • Terugkeer Living Statues

 • Winterse sferen bij DAKA

 • 5 tips van Basic Fit om je sportieve doelen te halen

Je leest de krant hier online.

25 jun 2021
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en verspreid in de omgeving van Deventer.
In deze editie leest u alles over:

 • Het pensioen van huismeester Gerrit
 • Streekproducten 'Van Onze Grond' bij de Jumbo
 • Marieke van Salon Rebel slaat zich positief door coronatijd heen

En natuurlijk allerhande nieuws, acties en aanbiedingen van de deelnemende winkels.

Bekijk de krant hier online.

28 mrt 2021
Winkelcentrum Boreel: stap voor stap steeds verder open.

Stap voor stap kunnen de ondernemers in Winkelcentrum Boreel weer meer service bieden aan het winkelend publiek. Met de verruiming van de avondklok naar 22.00 uur vanaf woensdag 31 maart, is er ook in de avonduren weer iets meer mogelijk.
 

Diverse winkels zijn inmiddels weer open op koopavonden en koopzondagen, wel na de verplichte reservering van winkeltijd, telefonisch of via de websites van de betreffende winkels. Alle coronaregels blijven natuurlijk wel van toepassing.
 

Wilt u informatie van een bepaalde winkel in Winkelcentrum Boreel? Kijk dan bij 'Winkelaanbod'
Daar vindt u alle verwijzingen naar de websites van de winkels voor openingstijden en informatie over bestellen, bezorgen of afhalen van de door u gewenste artikelen.

24 dec 2020
Boreel wenst u fijne dagen!

Winkelcentrum Boreel wenst u hele fijne dagen en een mooi en vooral gezond 2021. 

10 dec 2020
Nieuw geopend: BioToko Deventer

Ook zo dol op nasi goreng, rendang of smoor djawa? Bestel dan snel jouw Indonesische gerechten bij BioToko Deventer.

Frank Loef heeft samen met zijn zoons Thomas en David de deuren geopend van hun nieuwe biologische afhaal- en bezorgrestaurant aan de Pikeursbaan 82 in Deventer.

Frank is opgegroeid in Den Haag en heeft daar via de oma's en tantes van vriendjes en de vele toko's, kennis gemaakt met de Indonesische keuken. Hij werkt al meer dan 30 jaar in en rond de biologische- en en natuurvoedingsbranche en woont al sinds 1986 in Zutphen waar hij ook de eerste vestiging van BioToko opende. En nu dus hun tweede in Deventer. 

Je kunt bij BioToko terecht voor ruim 30 gerechten waaronder rijsttafels, vlees- en kipgerechten maar ook veel vegetarische varianten. Zoals de naam doet vermoeden, zijn alle ingrediënten biologisch.

 

>> Ga naar de website

 

30 nov 2020
Verzamelactie 'Deventer, een plaatje' verlengd

Vanaf begin oktober ontvangt u bij alle deelnemende winkels van Winkelcentrum Boreel bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis zakje historische verzamelplaatjes van Deventer.  Vanwege het grote succes van de actie en om iedereen de gelegenheid te bieden het plaatjesboek vol te krijgen, is de actie verlengd tot en met 31 januari.

30 nov 2020
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en verspreid in de omgeving van Deventer.

In deze editie leest u alles over:

 • De uitreiking van het 1e exemplaar van het Deventer Plaatjesboek
 • Binnenkort geopend: BioToko
 • Advies van Bristol
 • Hema-producten bij Jumbo-Boreelplein

En natuurlijk allerhande nieuws, acties en aanbiedingen van de deelnemende winkels.

Bekijk de krant hier online.

30 sep 2020
Historische verzamelactie 'Deventer, een plaatje'

Het unieke verzamelalbum 'Deventer, een plaatje' is vanaf vrijdag 2 oktober bij alle deelnemende winkels verkrijgbaar voor slechts 1,-. 

 

Vanaf 2 oktober ontvangt u bij alle deelnemende winkels van Winkelcentrum Boreel bij elke  10,- aan boodschappen een gratis zakje historische verzamelplaatjes.  Spaar ze allemaal!

16 sep 2020
De nieuwe Boreelkrant is uit

De nieuwe Boreelkrant is uit en verspreid in de omgeving van Deventer.

In deze editie leest u alles over:

 • Het 12,5 jarig bestaan van het Winkelcentrum
 • Nieuw: BioToko
 • Table du Sud verovert Nederland met unieke tafels
 • 7,5 jaar Wilma's Linnenshop

En natuurlijk allerhande nieuws, acties en aanbiedingen van de deelnemende winkels.

Bekijk de krant hier online.

30 jul 2020
NIEUW: Table du Sud opent zaterdag 1 augustus

Op zaterdag 1 augustus opent Table du Sud, bekend van RTL 4 Woontips, haar deuren in Winkelcentrum Boreel. De showroom van Table du Sud is gevestigd aan de Houtmarkt 14 in het voormalig pand van Shoeby.

Wat kun je verwachten?

 • Meubels van de hoogste kwaliteit voor een toegankelijke prijs
 • Producten die speciaal voor jou op maat worden gemaakt
 • Kundig advies

Met de komst van Table du Sud heeft het Winkelcentrum er weer een prachtige winkel bij.  Wij heten ze van harte welkom en wensen ze veel succes!

Kijk voor meer informatie op de winkelpagina van Table du Sud.

26 jul 2020
Cadeaubonnen-actie

Bij besteding vanaf € 50,- bij Jumbo De Boreel, Restaurant Yume en Van Haren Schoenen, ontvangt u tot 1 oktober een cadeaubon ter waarde van € 10,-. Deze bon kunt u inwisselen bij besteding van minimaal € 25,- in de deelnemende winkels. U kunt per € 25,- slechts 1 bon inleveren. De bonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten en OP=OP.

11 jun 2020
Boreelkrant van juni is uit

Met in deze editie onder meer:

 • Jubileum winkelcentrum en plaatjesactie

 • Nieuwe winkel Table du Sud (showroom van op maat gemaakte meubels)

 • Informatie van alle winkels van Boreel

 

Bekijk de krant hier online

21 mrt 2020
Coronavirus

Alle winkels in Winkelcentrum Boreel nemen de voorschriften van het RIVM ter bestrijding van het Coronavirus zeer serieus en handelen er naar. Dit  betekent dat er voor sommige winkels andere openingstijden van toepassing zijn. Wij verwijzen u voor de meest recente informatie naar de websites of facebookpagina van de betreffende winkels.

 

Salon Rebel, Bever, Jack's Casino, VUE Cinemas, Basic-Fit en de restaurants La Place, 't Zusje, Vrijdag en Yume zijn gesloten. New York Pizza is alleen geopend voor bestellen en afhalen van pizza's. Verder blijven de winkels die dat kunnen en mogen, voor u als klant geopend. Voor de gezondheid van personeel en klanten houden de winkels zich vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen dit ook van u. 

 

Ondernemersvereniging Winkelcentrum Boreel

23 feb 2020
Prijsuitreiking Valentijnsactie

Afgelopen week vond de prijsuitreiking van de Valentijnsactie plaats. De gelukkige winnaars waren:

 • 1e prijs: Bert Kleine Schaars
  Bon ter waarde van € 100 te besteden bij één van de restaurants in Boreel: 't Zusje, Yume of Vrijdag
 • 2e prijs: Richard ter Maten
  Bon ter waarde van € 75 te besteden bij Wilma's Linnenshop
 • 3e prijs: Jacqueline Lorijn
  Bon ter waarde van € 50 te besteden bij VUE Cinemas in Boreel

Wij wensen de prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen prijs.

 

10 feb 2020
Boreelkrant februari is uit

De nieuwe Boreelkrant is uit! Met in deze editie o.a.:

 • Valentijnsactie vrijdag 14 februari
 • Tips voor het kopen van een ski-bril
 • Vooruitblik IJsselloop 2020
 • De column van huismeester Gerrit
 • En natuurlijk informatie en aanbiedingen van onze winkels

Lees de krant hier online

07 feb 2020
Valentijn vier je in Boreel

Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag. Kom naar Winkelcentrum Boreel en maak kans op leuke Valentijnsprijzen. Wat moet je doen? Maak een foto samen met het Wandelend Hart en plaats die op Facebook van Winkelcentrum Boreel.

 • 1e prijs:  Valentijnsdiner cheque t.w.v. € 100,00 naar keuze in te leveren bij Yume, ’t Zusje of Vrijdag
 • 2e prijs:  Een waardecheque van Wilma’s Linnenshop t.w.v. € 75,00
 • 3e prijs:  Een Valentijns fifilmavond bij VUE Cinemas t.w.v. € 50,00

29 dec 2019
Een nieuw jaar....

29 dec 2019
Kerst in Boreel 2019

      

 

                    

 

  

15 dec 2019
Beleef Kerst in Boreel

Of je nu je Kerstboodschappen doet, een leuke outfit scoort, Kerstcadeautjes koopt of lekker uit gaat, je beleeft Kerst in Boreel.

08 dec 2019
Nieuwe Boreelkrant verschenen

De Boreelkrant van december is uit en is inmiddels verspreid in de omgeving van Deventer en Twello. Met in deze editie o.a.:

 

 • Het tweejarig bestaan van Salon Rebel
 • Wilma's Sinterklaas- en Kersttips
 • Aankondiging Dickens Festival
 • Het belang van een goede warming-up (Basic Fit)
 • Terugblik Living Statues en Halloween

En natuurlijk veel info en aanbiedingen van onze eigen winkels.

Krant gemist? Bekijk hier de online versie

03 dec 2019
Sint en Pieten weer in Deventer

Op zaterdag 30 november zijn Sint en zijn Pieten weer aangekomen in Deventer.
Op zondag 1 december brachten zij een bezoekje aan Winkelcentrum Boreel. Het was een erg gezellige middag.

 

 

  

 

 

 

 

18 nov 2019
Pietenspektakel in Winkelcentrum Boreel

Ook dit jaar bezoeken de Sint en zijn Pieten winkelcentrum Boreel. Op zondag 1 december springen vanaf 12.00 uur de Pieten door het winkelcentrum. Speciaal voor de kleine bezoekers brengen ze lekker snoepgoed mee. Om 14.00 uur komt Sinterklaas! Tot 16.00 uur neemt de goedheiligman de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Zien we je dan?

28 okt 2019
Griezelen tijdens Halloween

Op zaterdag 26 oktober waren er verschillende leuke Halloween-activiteiten in Winkelcentrum Boreel. Kinderen konden genieten van een heks die met haar bezem veel kattekwaad uithaalde. Ook waren er dansende pompoenen en kon je je toekomst laten voorspellen door de hysterische waarzegger Marthilda Sliert.

  

 

22 okt 2019
Halloween in Winkelcentrum Boreel

Verzamel al je moed bij elkaar en kom op zaterdag 26 oktober naar Halloween in Winkelcentrum Boreel.


Een griezelige heks komt speciaal naar het winkelcentrum voor een hoogstaand bezoek. Dans mee met de reusachtige, dansende pompoenen of laat je toekomst voorspellen door waarzegster Mathilde Sliert.


De activiteiten vinden plaats van 12.00 - 16.00 uur. Kom langs, het wordt griezelig leuk!

07 okt 2019
Prijswinnaars Puzzeltocht

Op zaterdag 28 september organiseerden wij het prachtige Living Statues Festival. De winnaars van de puzzeltocht ontvingen op zaterdag 5 oktober hun mooie cheques. 

Naomie Harsveldt was de winnares van de 1e prijs ter waarde van € 100,-. Jolanda Pomp en Tim van der Pols wonnen ieder € 50,-. Gefeliciteerd met jullie mooie prijzen.

   

30 sep 2019
Prachtig Living Statues Festival

Op 18 september vond het Living Statues Festival plaats in Winkelcentrum Boreel. Maar liefst 18 prachtige statues waren te bewonderen. Ondanks dat er af en toe een buitje viel, kwamen er veel bezoekers op het festival af en deden velen mee met de puzzeltocht. De winnaars van de puzzeltocht worden op dinsdag 1 oktober via e-mail geïnformeerd en via Facebook bekend gemaakt.

 

  

 

Harry Vos maakte een leuke video van deze dag. Bekijk deze op YouTube.

16 sep 2019
Living Statues Festival zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september wordt Winkelcentrum Boreel opgevrolijkt met maar liefst 18 living statues. Van 12.30 - 16.30 uur kun je ze bewonderen.
Doe mee met de puzzeltocht en maak kans op mooie prijzen tot wel € 100,-.
 

16 sep 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De Boreelkrant van september is uit en is dit weekend bij iedereen in de omgeving van Deventer en Twello bezorgd. Met in deze editie o.a.:
 

 • Living Statues Festival op zaterdag 28 september
 • Huismeester Gerrit opent vernieuwde Jumbo
 • Het fitnessapparaten ABC
 • Je eerste keer survivallen? Niet zonder deze 4 items

En natuurlijk veel info en aanbiedingen van onze eigen winkels.

Krant gemist? Bekijk hier de online versie.

27 aug 2019
Drie mooie Zomerse Zaterdagen

De weergoden waren ons goed gezind tijdens de drie Zomerse Zaterdagen. Op zaterdag 27 juli, 10 augustus en 24 augustus stond Winkelcentrum Boreel volledig in het teken van Waterpret. Veel kinderen kwamen er op af en genoten van levend sjoelen, sponzengevechten, aquabubbles, buikschuiven en waterpistolengevechten. Het event was prima verzorgd met gratis handdoeken en vers fruit. 

  
 

  

16 jul 2019
Waterfun tijdens Zomerse Zaterdagen

Drie zaterdagen lang staat Winkelcentrum Boreel in het teken van 'Zomerse Zaterdagen'.

Het winkelcentrum biedt deze zaterdagen gratis wateractiviteiten aan onder andere: levend sjoelen, aquabubbles, buikschuiven, waterpistolengevecht en sponzengevecht. 

 

Kom gezellig (water-) plezier maken tussen 12.00 - 16.00 uur.

 

 • Zaterdag 27 juli
 • Zaterdag 10 augustus
 • Zaterdag 24 augustus 
08 jul 2019
Boreel op Stelten groot succes

Wat een topdag was het zaterdag 6 juli tijdens Boreel op Stelten!  

Boreel op Stelten wordt aangeboden door Winkelcentrum Boreel tijdens het prachtige event Deventer op Stelten. Bij besteding vanaf € 20,- in de week voorafgaande aan het evenement, kreeg het winkelend publiek een tegoedbon voor een gratis paar stelten tijdens Boreel op Stelten. Deze konden in de stand van Het Hiphuis, samen met de enthousiaste dames van het Hiphuis, gepimpt worden. En daar werd volop gebruik van gemaakt: de mooiste creaties werden gemaakt en alle stelten waren op! Ook het schminken was een groot succes, allemaal blije gezichtjes!

   

 

27 jun 2019
Boreel op Stelten - Kom stelten pimpen

Op zaterdag 6 juli is het HipHuis weer aanwezig op het Boreelplein. Tijdens Boreel op Stelten kun je van 10.00 - 15.00 uur stelten pimpen en je laten schminken.  Bij besteding vanaf € 20,- in Winkelcentrum Boreel, krijg je vanaf dinsdag 2 juli een tegoedbon voor een gratis paar stelten. Deze kun je ophalen (en pimpen) in de stand van het HipHuis. 

17 jun 2019
Cars & Coffee in Winkelcentrum Boreel

Op zaterdag 15 juni stond Winkelcentrum Boreel in het teken van Vaderdag. Er waren mooie oude en nieuwe auto’s te zien in de Kazernetuin. Daarnaast werden er verschillende simulator-wedstrijden gehouden, waarbij er mooie prijzen te winnen waren in iedere leeftijdscategorie! Om de dag te begeleiden en lekkere autodrop uit te delen, liepen er drie stoere grid girls rond.

 

Bekijk meer foto’s via Facebook.

 

    

07 jun 2019
Vaderdag in Winkelcentrum Boreel

Op zaterdag 15 juni, de zaterdag voorafgaand aan Vaderdag, is Winkelcentrum Boreel de plek waar vaders willen zijn! Alle vaders worden namelijk getrakteerd op eye candy. In de Kazernetuin zullen verschillende klassieke auto’s te zien zijn. Behalve dat deze mooi zijn om te zien, is dit de perfecte kans om meer te weten te komen over je favoriete klassieker. De expositie vindt plaats tussen 12:00 en 16:00 uur.

01 jun 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De Boreelkrant van juni is uit en ligt dit weekend bij iedereen in de omgeving van Deventer en Twello op de deurmat, Met in deze editie o.a.:

 • Vaderdag in Winkelcentrum Boreel
 • Portret van Niek Meulenbroek van 100% Football
 • Workshop Fotografie (basis en dieren) bij MediaMarkt
 • Deventer op Stelten 

En natuurlijk veel info en aanbiedingen van onze eigen winkels.
Krant gemist? Bekijk hier de online versie.

13 mei 2019
Volop creativiteit tijdens Moederdag-activiteit

Op zaterdag 11 mei organiseerde Winkelcentrum Boreel een erg leuke Moederdag-activiteit. Van 12.00 tot 17.00 uur konden kinderen in de stand van Het Hiphuis een mooi cadeautje voor hun moeder maken. En daar maakten veel kinderen graag gebruik van. De hele middag was de stand drukbezocht en het zonnetje scheen volop. Ook liep een groot Moederdag-hart rond om lekkers uit te delen aan moeders (en natuurlijk ook aan de vaders en kinderen). Al met al een mooie middag. Veel moeders zullen zondag verblijd zijn met een prachtig kunstwerkje.

 

Bekijk meer foto's via Facebook

 

   

06 mei 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en is dit weekend bezorgd bij alle huishoudens in Deventer en Twello. In deze editie:

 • Moederdagactiviteit op zaterdag 11 mei op het Boreelplein
 • Terugblik IJsselloop
 • Terugblik Paasactiviteit
 • Acties en nieuwtjes van de winkels

Lees hier de online versie

03 mei 2019
Moederdag-actie

Voor alle kids in Deventer e.o.: verras jouw mama met een mooi zelfgemaakt Moederdag cadeautje. Want jouw moeder is toch zeker de allerliefste!

Op zaterdagmiddag 11 mei kun je tussen 12.00 en 17.00 uur op het Boreelplein jouw eigen Moederdag cadeautje maken samen met Het HipHuis. En ook nog eens helemaal gratis!

17 apr 2019
Kom Paas-knutselen

Op zaterdag 20 april vieren wij Pasen in Winkelcentrum Boreel

De Paashaas is er om eitjes uit te delen en kinderen kunnen gezellig komen knutselen. Maak een mooie paaskrans of beschilder eieren. Je bent welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

 

17 apr 2019
Geslaagde 14e editie IJsselloop

Afgelopen zondag 14 april vond de veertiende editie van de IJsselloop plaats. Voor de 5, 10 en 15 kilometer afstanden van deze unieke loop vond de start plaats op de Houtmarkt in Winkelcentrum Boreel, dat tevens al jaren één van de sponsoren van het sportevenement is. 

Het mooie weer en alle deelnemers en toeschouwers van de IJsselloop zorgden voor een gezellige en drukke dag. Daarnaast werden er bij de start van de loop herbruikbare Boreel waterflessen uitgedeeld. Om ervoor te zorgen dat er ook voor de toeschouwers voldoende te doen was, was een groot deel van de winkels in Winkelcentrum Boreel geopend.

05 apr 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en wordt dit weekend bezorgd bij alle huishoudens in Deventer en Twello. In deze uitgave veel nieuws over de IJsselloop op 14 april en over MiniBoss, de nieuwe naam van Moos Kids.

Bekijk hier de online versie.

 

04 apr 2019
National Glamour Day

Op zaterdag 6 april is het weer National Glamour Day! Veel winkels in Boreel hebben net de nieuwe collecties binnen, met mooie lente- en zomerartikelen. Wil jij je nieuwe lente- en  zomergarderobe inslaan, dan heb je geluk!

Op vertoon van de april editie van de Glamour ontvang je op zaterdag 6 april 2019 namelijk in heel veel winkels 20% korting. En dit geldt ook bij de deelnemende winkels in Boreel!
In het winkelcentrum krijg je met de Glamour op zaterdag o.a. korting bij Kruidvat en MediaMarkt.

 

Naast deze winkels zijn er ook een aantal extra winkels die dit weekend ook korting geven! Hiervoor kun je ter plaatse informeren of de winkel meedoet aan National Glamour Day.

03 apr 2019
De IJsselloop start op 14 april in winkelcentrum Boreel!

Kom op zondag 14 april naar winkelcentrum Boreel en combineer de sportieve IJsselloop met een middag lekker shoppen.De (meeste ) winkels in winkelcentrum Boreel zijn deze koopzondag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

Winkelcentrum Boreel is deze dag de start van de 5, 10 en 15 km.

Daarnaast vind je in Boreel:

 • De prijsuitreiking
 • De bedrijventent
 • Toiletten
 • Informatiepunt
20 dec 2018
Kerstwensenactie

In de dagen voor Kerst organiseert Winkelcentrum Boreel een mooie wensenactie. Van 8 t/m 19 december liggen er wenskaartjes in de winkels van Boreel. Deze kunt u invullen met uw liefste wens. Ter plekke kunt u deze in de boom hangen in een van de winkels of uiterlijk op 20 december in de centrale boom op het Boreel plein. Van alle wensen worden de mooiste, lieftse en meest originele en ontroerende uitgekozen.. Om in vervulling te laten gaan! Winnaars worden bekend gemaakt via social media.

Gezelligheid tijdens extra koopavond 20 december 

Kom op donderdag 20 december naar de extra koopavond in Boreel en geniet van de gezellige kerstmuziek en koek en sopie.

05 dec 2018
Pieten in Boreel

Op woensdag 5 december van 13.00 tot 17.00 uur maken de Strooipieten en de Circuspieten er een mooi feestje van in Boreel! Kom gezellig shoppen en kijk je ogen uit.. De Circuspieten hebben heel het jaar geoefend dus dat beloofd een spectaculair feestje te worden.

 

27 okt 2018
Halloween

Op zaterdag 27 oktober vindt er tussen 12.30 en 16.30  uur een spectaculaire Halloween vuurshow plaats in Winkelcentrum Boreel.  Daarnaast is er een griezelige vampier die gratis popcorn uitdeelt!* Durf jij het aan? Kom dan langs op zaterdag 27 oktober in Boreel! 

*op=op

06 okt 2018
Living Statues

Ook dit jaar wordt traditiegetrouw weer het Living Statues festival georganiseerd in Winkelcentrum Boreel. De levende standbeelden treden dit jaar op zaterdag 6 oktober op tussen 12.30 en 16.30 uur. Toegang = gratis. Maar liefst 21 levende standbeelden maken deze middag hun opwachting op het Boreelplein, in de Kazernetuin en aan de Houtmarkt. Er verschijnen figuren uit magische werelden waar toverspreuken hun werk hebben gedaan. Uit vervlogen tijden… De Nar, de kwakzalver, meester Prikkebeen, de Mosketier (musketier onder het mos), Padre Martinez, hij stijgt tot grote hoogte. De Ranja Kok, hier kunnen kinderen onder toeziend oog van de chef hun eigen bekertje ranja tappen. Het Klokkenkeerlke, Zwerf en nog een aantal anderen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. De acts werken vervreemdend en testen je realiteitszin. Kortom, er is heel veel te zien en te beleven. Laat je overweldigen door het theatrale spektakel en kom op 6 oktober naar Winkelcentrum Boreel.