Nieuws & Agenda


07 okt 2019
Prijswinnaars Puzzeltocht

Op zaterdag 28 september organiseerden wij het prachtige Living Statues Festival. De winnaars van de puzzeltocht ontvingen op zaterdag 5 oktober hun mooie cheques. 

Naomie Harsveldt was de winnares van de 1e prijs ter waarde van € 100,-. Jolanda Pomp en Tim van der Pols wonnen ieder € 50,-. Gefeliciteerd met jullie mooie prijzen.

   

30 sep 2019
Prachtig Living Statues Festival

Op 18 september vond het Living Statues Festival plaats in Winkelcentrum Boreel. Maar liefst 18 prachtige statues waren te bewonderen. Ondanks dat er af en toe een buitje viel, kwamen er veel bezoekers op het festival af en deden velen mee met de puzzeltocht. De winnaars van de puzzeltocht worden op dinsdag 1 oktober via e-mail geïnformeerd en via Facebook bekend gemaakt.

 

  

 

Harry Vos maakte een leuke video van deze dag. Bekijk deze op YouTube.

16 sep 2019
Living Statues Festival zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september wordt Winkelcentrum Boreel opgevrolijkt met maar liefst 18 living statues. Van 12.30 - 16.30 uur kun je ze bewonderen.
Doe mee met de puzzeltocht en maak kans op mooie prijzen tot wel € 100,-.
 

16 sep 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De Boreelkrant van september is uit en is dit weekend bij iedereen in de omgeving van Deventer en Twello bezorgd. Met in deze editie o.a.:
 

 • Living Statues Festival op zaterdag 28 september
 • Huismeester Gerrit opent vernieuwde Jumbo
 • Het fitnessapparaten ABC
 • Je eerste keer survivallen? Niet zonder deze 4 items

En natuurlijk veel info en aanbiedingen van onze eigen winkels.

Krant gemist? Bekijk hier de online versie.

27 aug 2019
Drie mooie Zomerse Zaterdagen

De weergoden waren ons goed gezind tijdens de drie Zomerse Zaterdagen. Op zaterdag 27 juli, 10 augustus en 24 augustus stond Winkelcentrum Boreel volledig in het teken van Waterpret. Veel kinderen kwamen er op af en genoten van levend sjoelen, sponzengevechten, aquabubbles, buikschuiven en waterpistolengevechten. Het event was prima verzorgd met gratis handdoeken en vers fruit. 

  
 

  

16 jul 2019
Waterfun tijdens Zomerse Zaterdagen

Drie zaterdagen lang staat Winkelcentrum Boreel in het teken van 'Zomerse Zaterdagen'.

Het winkelcentrum biedt deze zaterdagen gratis wateractiviteiten aan onder andere: levend sjoelen, aquabubbles, buikschuiven, waterpistolengevecht en sponzengevecht. 

 

Kom gezellig (water-) plezier maken tussen 12.00 - 16.00 uur.

 

 • Zaterdag 27 juli
 • Zaterdag 10 augustus
 • Zaterdag 24 augustus 
08 jul 2019
Boreel op Stelten groot succes

Wat een topdag was het zaterdag 6 juli tijdens Boreel op Stelten!  

Boreel op Stelten wordt aangeboden door Winkelcentrum Boreel tijdens het prachtige event Deventer op Stelten. Bij besteding vanaf € 20,- in de week voorafgaande aan het evenement, kreeg het winkelend publiek een tegoedbon voor een gratis paar stelten tijdens Boreel op Stelten. Deze konden in de stand van Het Hiphuis, samen met de enthousiaste dames van het Hiphuis, gepimpt worden. En daar werd volop gebruik van gemaakt: de mooiste creaties werden gemaakt en alle stelten waren op! Ook het schminken was een groot succes, allemaal blije gezichtjes!

   

 

27 jun 2019
Boreel op Stelten - Kom stelten pimpen

Op zaterdag 6 juli is het HipHuis weer aanwezig op het Boreelplein. Tijdens Boreel op Stelten kun je van 10.00 - 15.00 uur stelten pimpen en je laten schminken.  Bij besteding vanaf € 20,- in Winkelcentrum Boreel, krijg je vanaf dinsdag 2 juli een tegoedbon voor een gratis paar stelten. Deze kun je ophalen (en pimpen) in de stand van het HipHuis. 

17 jun 2019
Cars & Coffee in Winkelcentrum Boreel

Op zaterdag 15 juni stond Winkelcentrum Boreel in het teken van Vaderdag. Er waren mooie oude en nieuwe auto’s te zien in de Kazernetuin. Daarnaast werden er verschillende simulator-wedstrijden gehouden, waarbij er mooie prijzen te winnen waren in iedere leeftijdscategorie! Om de dag te begeleiden en lekkere autodrop uit te delen, liepen er drie stoere grid girls rond.

 

Bekijk meer foto’s via Facebook.

 

    

07 jun 2019
Vaderdag in Winkelcentrum Boreel

Op zaterdag 15 juni, de zaterdag voorafgaand aan Vaderdag, is Winkelcentrum Boreel de plek waar vaders willen zijn! Alle vaders worden namelijk getrakteerd op eye candy. In de Kazernetuin zullen verschillende klassieke auto’s te zien zijn. Behalve dat deze mooi zijn om te zien, is dit de perfecte kans om meer te weten te komen over je favoriete klassieker. De expositie vindt plaats tussen 12:00 en 16:00 uur.

01 jun 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De Boreelkrant van juni is uit en ligt dit weekend bij iedereen in de omgeving van Deventer en Twello op de deurmat, Met in deze editie o.a.:

 • Vaderdag in Winkelcentrum Boreel
 • Portret van Niek Meulenbroek van 100% Football
 • Workshop Fotografie (basis en dieren) bij MediaMarkt
 • Deventer op Stelten 

En natuurlijk veel info en aanbiedingen van onze eigen winkels.
Krant gemist? Bekijk hier de online versie.

13 mei 2019
Volop creativiteit tijdens Moederdag-activiteit

Op zaterdag 11 mei organiseerde Winkelcentrum Boreel een erg leuke Moederdag-activiteit. Van 12.00 tot 17.00 uur konden kinderen in de stand van Het Hiphuis een mooi cadeautje voor hun moeder maken. En daar maakten veel kinderen graag gebruik van. De hele middag was de stand drukbezocht en het zonnetje scheen volop. Ook liep een groot Moederdag-hart rond om lekkers uit te delen aan moeders (en natuurlijk ook aan de vaders en kinderen). Al met al een mooie middag. Veel moeders zullen zondag verblijd zijn met een prachtig kunstwerkje.

 

Bekijk meer foto's via Facebook

 

   

06 mei 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en is dit weekend bezorgd bij alle huishoudens in Deventer en Twello. In deze editie:

 • Moederdagactiviteit op zaterdag 11 mei op het Boreelplein
 • Terugblik IJsselloop
 • Terugblik Paasactiviteit
 • Acties en nieuwtjes van de winkels

Lees hier de online versie

03 mei 2019
Moederdag-actie

Voor alle kids in Deventer e.o.: verras jouw mama met een mooi zelfgemaakt Moederdag cadeautje. Want jouw moeder is toch zeker de allerliefste!

Op zaterdagmiddag 11 mei kun je tussen 12.00 en 17.00 uur op het Boreelplein jouw eigen Moederdag cadeautje maken samen met Het HipHuis. En ook nog eens helemaal gratis!

17 apr 2019
Kom Paas-knutselen

Op zaterdag 20 april vieren wij Pasen in Winkelcentrum Boreel

De Paashaas is er om eitjes uit te delen en kinderen kunnen gezellig komen knutselen. Maak een mooie paaskrans of beschilder eieren. Je bent welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

 

17 apr 2019
Geslaagde 14e editie IJsselloop

Afgelopen zondag 14 april vond de veertiende editie van de IJsselloop plaats. Voor de 5, 10 en 15 kilometer afstanden van deze unieke loop vond de start plaats op de Houtmarkt in Winkelcentrum Boreel, dat tevens al jaren één van de sponsoren van het sportevenement is. 

Het mooie weer en alle deelnemers en toeschouwers van de IJsselloop zorgden voor een gezellige en drukke dag. Daarnaast werden er bij de start van de loop herbruikbare Boreel waterflessen uitgedeeld. Om ervoor te zorgen dat er ook voor de toeschouwers voldoende te doen was, was een groot deel van de winkels in Winkelcentrum Boreel geopend.

05 apr 2019
De nieuwe Boreelkrant is uit!

De nieuwe Boreelkrant is uit en wordt dit weekend bezorgd bij alle huishoudens in Deventer en Twello. In deze uitgave veel nieuws over de IJsselloop op 14 april en over MiniBoss, de nieuwe naam van Moos Kids.

Bekijk hier de online versie.

 

04 apr 2019
National Glamour Day

Op zaterdag 6 april is het weer National Glamour Day! Veel winkels in Boreel hebben net de nieuwe collecties binnen, met mooie lente- en zomerartikelen. Wil jij je nieuwe lente- en  zomergarderobe inslaan, dan heb je geluk!

Op vertoon van de april editie van de Glamour ontvang je op zaterdag 6 april 2019 namelijk in heel veel winkels 20% korting. En dit geldt ook bij de deelnemende winkels in Boreel!
In het winkelcentrum krijg je met de Glamour op zaterdag o.a. korting bij Kruidvat en MediaMarkt.

 

Naast deze winkels zijn er ook een aantal extra winkels die dit weekend ook korting geven! Hiervoor kun je ter plaatse informeren of de winkel meedoet aan National Glamour Day.

03 apr 2019
De IJsselloop start op 14 april in winkelcentrum Boreel!

Kom op zondag 14 april naar winkelcentrum Boreel en combineer de sportieve IJsselloop met een middag lekker shoppen.De (meeste ) winkels in winkelcentrum Boreel zijn deze koopzondag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

Winkelcentrum Boreel is deze dag de start van de 5, 10 en 15 km.

Daarnaast vind je in Boreel:

 • De prijsuitreiking
 • De bedrijventent
 • Toiletten
 • Informatiepunt
20 dec 2018
Kerstwensenactie

In de dagen voor Kerst organiseert Winkelcentrum Boreel een mooie wensenactie. Van 8 t/m 19 december liggen er wenskaartjes in de winkels van Boreel. Deze kunt u invullen met uw liefste wens. Ter plekke kunt u deze in de boom hangen in een van de winkels of uiterlijk op 20 december in de centrale boom op het Boreel plein. Van alle wensen worden de mooiste, lieftse en meest originele en ontroerende uitgekozen.. Om in vervulling te laten gaan! Winnaars worden bekend gemaakt via social media.

Gezelligheid tijdens extra koopavond 20 december 

Kom op donderdag 20 december naar de extra koopavond in Boreel en geniet van de gezellige kerstmuziek en koek en sopie.

05 dec 2018
Pieten in Boreel

Op woensdag 5 december van 13.00 tot 17.00 uur maken de Strooipieten en de Circuspieten er een mooi feestje van in Boreel! Kom gezellig shoppen en kijk je ogen uit.. De Circuspieten hebben heel het jaar geoefend dus dat beloofd een spectaculair feestje te worden.

 

27 okt 2018
Halloween

Op zaterdag 27 oktober vindt er tussen 12.30 en 16.30  uur een spectaculaire Halloween vuurshow plaats in Winkelcentrum Boreel.  Daarnaast is er een griezelige vampier die gratis popcorn uitdeelt!* Durf jij het aan? Kom dan langs op zaterdag 27 oktober in Boreel! 

*op=op

06 okt 2018
Living Statues

Ook dit jaar wordt traditiegetrouw weer het Living Statues festival georganiseerd in Winkelcentrum Boreel. De levende standbeelden treden dit jaar op zaterdag 6 oktober op tussen 12.30 en 16.30 uur. Toegang = gratis. Maar liefst 21 levende standbeelden maken deze middag hun opwachting op het Boreelplein, in de Kazernetuin en aan de Houtmarkt. Er verschijnen figuren uit magische werelden waar toverspreuken hun werk hebben gedaan. Uit vervlogen tijden… De Nar, de kwakzalver, meester Prikkebeen, de Mosketier (musketier onder het mos), Padre Martinez, hij stijgt tot grote hoogte. De Ranja Kok, hier kunnen kinderen onder toeziend oog van de chef hun eigen bekertje ranja tappen. Het Klokkenkeerlke, Zwerf en nog een aantal anderen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. De acts werken vervreemdend en testen je realiteitszin. Kortom, er is heel veel te zien en te beleven. Laat je overweldigen door het theatrale spektakel en kom op 6 oktober naar Winkelcentrum Boreel.