Brasserie ‘t Zusje naar Boreelkazerne

Eigenaar Altera Vastgoed heeft Brasserie ’t Zusje gecontracteerd voor de monumentale Boreelkazerne, onderdeel van Winkelcentrum Boreel in Deventer. 't Zusje gaat op de begane grond en eerste verdieping in totaal 650 m2 in beslag nemen, met daarbij een terras in de Kazernetuin.

Brasserie ’t Zusje is een horecaconcept waar gasten ongedwongen en avondvullend bourgondisch kunnen genieten, met een duidelijke vestigingsvoorkeur voor karakteristieke panden. Het rijksmonument Boreelkazerne past uitstekend bij de beleving en uitstraling van het restaurant. Bij ’t Zusje kunnen gasten gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van kleine gerechtjes uit de Nederlands-Franse keuken. ’t Zusje zal dit voorjaar nog de deuren openen van deze 20e vestiging.

’t Zusje maakt het aanbod in Winkelcentrum Boreel nog veelzijdiger. Winkelcentrum Boreel is een complex waar parkeren, winkelen, eten en uitgaan samenkomen. Door de ligging aan de rand van de binnenstad is Boreel hét start- en eindpunt voor een dagje winkelen in Deventer.


Foto: Peko Grafie