Modeshow-time!

Op zaterdag 16 september is het showtime in Winkelcentrum Boreel. Thema: najaar in de mode! Combineer een dagje winkelen en de zaterdagse boodschappen met een bezoekje aan de inspirerende catwalkshow om 14.00 uur. en om 15:00 in de Kazerne

Op zaterdag 16 september is het showtime in Winkelcentrum Boreel. Thema: najaar in de mode! Combineer een dagje winkelen en de zaterdagse boodschappen met een bezoekje aan de inspirerende catwalkshow die plaatsvindt om 14.00 en 15.00 uur. De show is rijk gevuld met dans, muziek & Deventerse modellen: de catwalk vindt je in de Kazerne. Geniet van mooie combinaties & originele presentaties van dé najaarsmode van 2017 van de Boreel modewinkels.

 

Steel de SHOW als model! 

Altijd al model willen zijn én kans maken op een fashionable prijs? Word model voor één dag en loop mee tijdens onze najaarsmodeshow!
Mail je naam, leeftijd en een foto van jezelf naar: [email protected].
Dan maak jij kans op:
-één van de kledingcheques t.w.v. €100,- (een jury bepaalt deze dag welke vier modellen er winnen)!
-Daarnaast krijg je tips & tricks tijdens een repetitiedag.
-Je haar- en make-up wordt gestyled.
-Én natuurlijk loop je mee als 'n echt model tijdens de show!

*Iedereen (man/vrouw/kind) kan meedoen en het maakt niet uit hoe jong of oud je bent! Be fashionable, maar niet te laat! Aanmelden kan tot uiterlijk 31 augustus.


Deventer modestad van Nederland? Op zaterdag 16 september gaan we er voor! De show is gepland om 14.00 en 15.00 uur. Op naar een nieuwe herfst!