Boreel op Stelten!

Gratis schminken, spelen en je eigen stelten pimpen op het Boreelplein. Mét het hele weekend voorstellingen van Deventer op Stelten!

Gratis schminken, spelen en je eigen stelten pimpen op het Boreelplein. Mét het hele weekend voorstellingen van Deventer op Stelten!

Voucher voor gratis stelten
Bij besteding vanaf € 20,- bij één van de winkels van Winkelcentrum Boreel ontvang je een voucher, waarmee je zaterdag 8 juli op het Boreelplein een gratis paar stelten kunt afhalen. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Pimp je stelten
Op zaterdag 8 juli tussen 10.00 en 14.00 uur nodigen wij alle kinderen uit om op het Boreelplein de stelten te komen ‘pimpen’. Wie wil kan zich gratis laten schminken en volop spelen. Natuurlijk met wat lekkers!

Leuke winactie
Maak een selfie of laat iemand anders een foto van jou maken met jouw versierde stelten. Plaats deze foto vervolgens via Facebook, op de tijdlijn van Winkelcentrum Boreel. Degene met de leukste foto wordt beloond met een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Winkelcentrum Boreel!

Programma voor jong en oud
Naast de ‘pimp je stelten-actie’, zijn er het hele weekend topvoorstellingen te zien van Deventer op Stelten! Dus reden genoeg om gezellig langs te komen met de hele familie!

Extra voordelig parkeren bij Q-Park
Via het Q-Park reserveringsplatform www.parkr.nl kunt u voor zaterdag 8 juli en zondag 9 juli extra voordelig een plek reserveren. Voor slechts € 6,50 per gereserveerde parkeerplek, i.p.v. € 9,-, kunt u:
-Zaterdag parkeren tussen 11:00 en 01:00
-Zondag parkeren tussen 11:00 en 22:00