Vier de langste dag van het jaar!

Nog even en het is de langste dag van het jaar!

Winkelcentrum Boreel organiseert op 24 juni 2017 dan ook de hele lange dag entertainment en vermaak voor jong en oud.

Nog even en het is de langste dag van het jaar! Winkelcentrum Boreel organiseert op zaterdag 24 juni 2017 dan ook het ‘Langste dag van het jaar evenement’ met de hele lange dag entertainment en vermaak voor jong en oud. Deze feestelijke dag staat in het teken van ‘eten en uit’ in het winkelcentrum. Kortom een hele lange dag vol smaak en plezier!


Ontbijten aan de langste tafel van Deventer
Tussen 9.00 en 11.00 kunt u zich laten bedienen door niemand minder dan onze Boreelse Butler! Strak in het jacquet en met zwarte glimmende schoenen staat hij die ochtend voor u klaar.
Neem plaats aan de langste ontbijttafel van Deventer en geniet hier van een heerlijk vers croissantje of broodje met koffie of thee en sinaasappelsap. Er zullen deze ochtend 150 gratis ontbijtjes worden uitgedeeld door onze butler en zijn gastvrije assistenten. Op=op, dus wees er op tijd bij.

Speelparadijs voor jong en oud
Van 13.00 tot 17.00 uur wordt het Boreelplein omgetoverd tot speelparadijs voor jong en oud. Mega Mens Erger je Niet, Twister, een springkussen en een professionele schminkster maken van het Boreelplein een waar kids-speelparadijs. Ouders doen gezellig mee of nemen lekker plaats in de picknicksets op het plein.
 

Zwoele zomeravond buitenbios
En dan is de avond nog jong… Er is weinig leuker dan op een zwoele zomeravond onder de sterren een film kijken! Boreel organiseert deze avond een openluchtbioscoop, waar u gratis plaatsneemt. U zit het lekkerste in uw eigen stoel, dus vergeet deze niet mee te nemen. Aanvang voor de buitenbioscoop is om 22.00 uur en de bar is geopend! En ehhh …sssst! Welke film er wordt uitgezonden dat houden we nog even geheim!