Boreel trapt het voorjaar af met GAE!

Het is voorjaar en Winkelcentrum Boreel is in een nieuw jasje gestoken! Tijd voor een feestje... met spelers van Go Ahead Eagles.

Op zaterdag 25 maart kun je genieten van de nieuwe look&feel van Winkelcentrum Boreel. Het winkelcentrum is feestelijk aangekleed in de kleuren van de nieuwe huisstijl en als bezoeker kun je rekenen op leuke lente-workshops, voetbalclinics en een gave winactie!

 

12.00 - 13.00 uur
Doe mee met de plantjesworkshop, speciaal voor kinderen met groene vingers! Kom zaterdag 25 maart tussen 12.00 en 13.00 naar de meest ‘fleurige tuinier plek’ van Deventer: de Kazernetuin. Dan maken we samen het winkelcentrum nog mooier!

 

Help Cambio mee om 50 Boreel bloembakken te vullen en op de juiste plek bij de winkels te zetten. Natuurlijk wordt hier een klein feestje van gemaakt. Jouw hulp wordt beloond met wat lekkers van Winkelcentrum Boreel én een springkussen! Deelname is gratis.

 

13.00 - 15.00 uur
Daarnaast zullen er deze feestelijke dag een aantal Go Ahead Eagles jeugdspelers aanwezig zijn die sportieve workshops, demonstraties en voetbalclinics geven op het Boreelplein. Met een Go Ahead Eagles springkussen worden deze activiteiten compleet gemaakt.

 

Winactie
Doe mee met de winactie en maak kans op TE GEKKE Go Ahead Eagles prijzen (o.a. wedstrijdkaarten, een stadiontour en meer!)