Kom trouwen voor één dag in Winkelcentrum Boreel

Stralen bij het denken aan die ene. Van geluk schitterende ogen. Vlinders in je buik…. Willen jullie deze liefde voor elkaar bevestigen? Dan kun je voor één dag (gratis) met hem of haar trouwen! Op zaterdag 18 februari in Winkelcentrum Boreel.

Tussen 12.00 en 17.00 uur ben je welkom in de hal van de Boreelkazerne. Tijdens een miniceremonie geven jullie elkaar het jawoord onder een kleurrijke rozenboog. Een ceremoniemeester trouwt jullie. Het winkelcentrum zorgt voor prachtige romantische trouwkleding, ringetjes… Kortom, het wordt een onvergetelijke, liefdevolle dag, waarop jullie met plezier kunnen terugkijken. En de volgende dag bij zonsopkomst… dan is het sprookje voorbij!
 

Alles is mogelijk

Op deze dag vol liefde laat Winkelcentrum Boreel zich graag verrassen. Wil je trouwen met jouw vader of moeder? Of als vriendinnen, broers of gezin jullie liefde aan elkaar verklaren?! Alles is liefde, dus alles is mogelijk!


Win een tegemoetkoming voor je huwelijksreis

Dit heuglijke moment kunnen pasgehuwden met hun eigen camera op de telefoon vastleggen. Wij zorgen voor de juiste trouwfotosetting! De foto kan direct gedeeld worden via social media en op de Facebook-pagina van Winkelcentrum Boreel worden geplaatst. Uit alle inzendingen zal één winnende foto gekozen worden. Dit stel wint een financiële tegemoetkoming in de kosten voor hun ‘huwelijksreis’, namelijk een waardebon t.w.v. € 150,- van TUI Deventer.